SF15-17
    > Sporočila
        > Forumu o soški fronti na pot

Avtor Komentar
SFronta
ezOP
Posts: 10
(26/10/02 4:45)
Forumu o soški fronti na pot
Namesto Portala soška fronta, ki bo v bodoče namenjen drugim nalogam in vsebinam, sem vam odprl prepotrebni in dolgo pričakovani forum, kjer bo lahko vsakdo po svojih močeh in interesih sodeloval pri obveščanju in širjenju znanja o soški fronti. Želim si, da bi sčasoma postal za soško fronto in prvo svetovno vojno v Sloveniji nekaj podobnega, kot je MTB tabla za gorsko kolesarjenje. Naslov, kjer lahko vprašaš in izveš vse, kar te zanima o soški fronti, predvsem pa se srečaš s tistimi, ki jih zanima isto kot tebe.

V vsebine foruma se razen tehnične administracije ne mislim vmešavati, po nasvetu upravnika MTB table nastavitve foruma tudi nimajo omejitev, kar pomeni, da lahko v diskusijah sodelujejo vsi, tudi neregistrirani uporabniki. Ker bi si le želel izvedeti, koliko nas je tistih, ki nas zanima soška fronta, vas vseeno prosim, da se registrirate, kar vam ne bo vzelo več kot minuto časa. Ko boste registrirani, se logirajte in ostanite logirani - tako vam nikoli več ne bo treba skrbeti za podpis.

Prosim, postavite povezave na forum, obvestite prijatelje o njegovem odprtju in sodelujte s prispevki v njegovih diskusijah, saj bo le tako res lahko zaživel in postal vir našega informiranja o dogajanju, povezanim s soško fronto in prvo svetovno vojno.

Tomaž

Edited by: SFronta at: 11/6/02 8:00:23 am

Pojdi na:

- - Sporočila - -Return to Top of Page.


Piškotki & privacy policy